Tusi pasi tui po'o se su'ega vave e mana'omia e asiasi i North Nashville i le 2021

Na faasilasila mai e le au ofisa i le Aso Lua afai e te manaʻo e matamata i musika tuusaʻo ma se lua-laasaga savali i North Nashville, e tatau ona e faʻaalia se tusi faamaonia o tui COVID-19 pe fai se suʻega vave COVID-19.
O lo'o fa'agasolo nei puipuiga fou a le fale ta'uta'ua a le atunu'u o Calgary Stampede, ma o le a amata le polokalame i le Aso Tofi, Iulai 8.
Fai mai le Calgary Stampede, e ui lava e le umi se taimi o le suega vave saoloto, o le faasoaina atu o le tusi faamaonia o tui (a itiiti ifo ma le tasi i le lua vaiaso talu ai) o le auala sili lea ona vave e ulufale ai i nofoaga lauiloa.
E mafai e tagata asiasi ona fa'aali kopi fa'aletino po'o ata o latou fa'amaumauga o tui, pe mafai fo'i ona latou fa'aogaina le app MyHealth a Alberta Health e fa'amaonia ai ua uma ona tui.
"O lenei faiga faigofie e maua ai le mafanafana faaopoopo mo Nashville North," o le tala lea a Jim Laurendeau o le Calgary Stampede.
"O se tasi lenei o le tele o maliega saogalemu, e tusa ai ma la matou tautinoga e ausia ma sili atu i taʻiala uma o le soifua maloloina lautele."
Fai mai le au ofisa latou te mataʻituina le aoga o le fuafuaga ma faia isi puipuiga saogalemu i le itu i matu o Nashville.
O lenei nofoaga musika a le atunuu i luga atu o le 18 tausaga ua le o toe tu i totonu o se faleie tele, ae ua suia i se ufiufi ufiufi e mafai ai ona sili atu le feʻaveaʻi o le ea.
Na siitia atu foi le au ofisa i matu o Nashville i tafatafa o le Stampede stand ma faʻalauiloa laina numera e faʻaitiitia ai le tumutumu o laina ma faʻamalosia agafesootai mamao.
"O le laina numera e mafai ona aloese mai le manaʻomia mo le tuʻuina moni," o le faʻamatalaga lea a Laurendeau."E mafai ona e alu i fafo ma fiafia i mea uma e ofoina mai e Stampede Park.
"Mo Stampede 2021, o lenei nofoaga taʻutaʻua o loʻo i ai le tele o taʻaloga, faʻaopoopo i le susulu o le Nashville North stage," o le tala lea a le ofisa i se faʻasalalauga faʻasalalau.
"Afai ua e sauni e alu i fafo ma fiafia i musika o le atunuu, o se nofoaga lelei lea e amata ai le taumafanafana."
O se aotelega o tala sili ona taua ma manaia i totonu o lau pusameli i aso uma o le vaiaso.
O se aotelega o tala sili ona taua ma manaia i totonu o lau pusameli i aso uma o le vaiaso.


Taimi meli: Iul-09-2021