O le tuputupu aʻe o le maketi o le pulse oximeter e masani lava ona faʻatupuina e le maualuga o aʻafiaga o faʻamaʻi manava ma fatu

Chicago, Iuni 3, 2021/PRNewswire/-E tusa ai ma se lipoti fou o suʻesuʻega maketi, "O le maketi o le pulse oximeter e faʻavasegaina i oloa (masini, masini), ituaiga ( feaveaʻi, faʻapipiʻi lima, desktop, faʻaogaina), tekinolosi (aganuʻu) , Fesoʻotaʻiga ), vaitausaga (tagata matutua, pepe, pepe faatoa fananau mai), tagata e faʻaaogaina (falemaʻi, tausiga ile fale), COVID-19 aʻafiaga i le lalolagi i le 2026″, lomia e MarketsandMarkets™, e faʻamoemoe o le a suia le maketi o le lalolagi mai le US$2.3 piliona o le a siitia i le US $ 3.7 piliona i le 2021, faatasi ai ma le fua faatatau o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 10.1% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
O le tuputupu aʻe o le maketi o le pulse oximeter e masani lava ona faʻatupuina e le maualuga o aʻafiaga o faʻamaʻi manava ma fatu i le lalolagi;fa'ateleina ta'otoga;o le faateleina o le faitau aofaʻi o tagata matutua ma le faʻateleina o faʻamaʻi pipisi.Faʻateleina kamupani masini faʻafomaʻi i totonu o le tamaoaiga, faʻateleina le manaʻomia mo le mataʻituina o maʻi i totonu o siosiomaga e le o falemaʻi, avanoa e suʻe ai moega, ma faʻateleina tupe teufaafaigaluega i le faʻaleleia o atinaʻe tau soifua maloloina, faʻapea foʻi ma le alualu i luma faatekinolosi i masini pulse oximeter , E faʻamoemoe e tuʻuina atu auaunaga taua.Avanoa tuputupu aʻe mo tagata auai maketi i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.I le taimi nei, faʻatasi ai ma le televave o le faʻateleina o mataupu COVID-19, o le mataʻituina o le manava ua maua le tele ma sili atu le gauai, ma ua faʻateleina le faʻaogaina o pulse oximeters mo le vaʻaia ma le mataʻituina o le tagata lava ia.I le isi itu, o lenei mea e faʻamoemoe e faʻateleina le tuputupu aʻe o maketi i le isi lua tausaga.I le isi itu, o loʻo popole tagata e uiga i le saʻo o faʻamaʻi e le o ni fomaʻi ma tulafono faatonutonu o le pulse oximeter, lea e faʻamoemoe e faʻatapulaʻaina le tuputupu aʻe o maketi i se tulaga patino i nai tausaga o lumanaʻi.Faʻatasi ma mea e pei o le vaivai o atinaʻe tau soifua maloloina i itulagi eseese, e faʻamoemoe e faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o lenei maketi.
O le aʻafiaga o le faʻamaʻi o le coronavirus ma le lokaina mulimuli ane i le atunuʻu o loʻo vaʻaia manino i pisinisi eseese, e aofia ai ma le maketi o masini mataʻituina.O le aotelega o le tuputupu aʻe o pisinisi eseese ua matua afaina, aemaise lava i atunuu e maualuga le aʻafiaga o le COVID-19, e pei o Initia, Saina, Pasila, Amerika ma le tele o atunuu Europa (e aofia ai Rusia, Italia, ma Sepania).E ui lava o tupe maua i alamanuia e pei o le suauu ma le suauu, vaalele ma le mining ua matua pa'ū, o le soifua maloloina, biotechnology, ma fale talavai o loʻo faʻamalieina lenei tulaga e tautua ai le numera tele o tagata gasegase ma fomaʻi soifua maloloina.
O le faʻamaʻi ua mafua ai le faʻateleina o le manaʻoga mo le mataʻituina mamao ma fofo o le auai o maʻi.O le tele o falema'i/fa'alapotopotoga fa'afoma'i o lo'o taumafai nei e fa'alautele le mata'ituina o tagata ma'i i nofoaga tausi fale po'o isi nofoaga le tumau e maua ai le tausiga sili.O le COVID-19 ua mafua ai le siʻitia tele o le manaʻoga mo le mataʻituina o tagata maʻi i falemaʻi ma fale tausi siosiomaga, ma ua faʻateleina le taulaʻi atu o tagata gaosi oloa i le faʻalauteleina o gaosiga e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaʻoga mo masini mataʻituina le manava, e aofia ai pulse oximeters.I le kuata muamua o le 2020, o manaʻoga maketi mo nisi oloa e fesoʻotaʻi ma le COVID-19 tali na faʻateleina, e aofia ai le manava, tele-parameter mataʻituina fofo, ma mea vave mataʻituina fatu.Ae ui i lea, o le manaʻoga ma le faʻaaogaina o fua o le pulse oximeters na tumau pea i le tausaga atoa, ma o le tulaga i le afa muamua o le 2021 na faʻaauau pea ona lelei.O le faʻamaʻi faʻafuaseʻi na faʻaosofia ai le fiafia i tamatamai lima ma faʻaogaina pulupulu oximeters, aemaise lava oloa OTC, lea na masani ona molimauina le vaetamaina i nofoaga e le o se falemaʻi.Le tele o faʻataʻitaʻiga o pulse oximeters o loʻo faʻatau atu i luga o le initaneti ma faleoloa faʻapitoa a Amazon, Wal-Mart, CVS ma Target i le Iunaite Setete.E le gata i lea, o le faʻamaʻi ua mafua ai le fesuisuiai o tau, lea o le a aʻafia ai tupe maua a tagata auai o loʻo faʻaogaina i le maketi o le pulse oximeter.
O loʻo faʻamoemoe o le a vaʻaia e le maketi le faʻatupulaia tele i le 2020 ma le afa muamua o le 2021, ma e faʻamoemoe e toe foʻi i le masani pe a maeʻa le afa lona lua o le tausaga.I le isi itu, talu ai o le tele o oloa ua faʻatau, o le a paʻu le maketi i nai tausaga o lumanaʻi, ma naʻo masini e manaʻomia ona sui o le a faʻatau, faʻapea foʻi ma le OTC ma nisi masini faʻaogaina.
O le vaega o masini e faʻamoemoe e faʻatatau mo le tele o sea o le maketi o le pulse oximeter i le 2020
E tusa ai ma le oloa, ua vaevaeina le maketi i masini ma masini.O le vaega o meafaigaluega o le a maua ai le tele o sea o le maketi i le 2020. O le tele o vaega o lenei vaega e mafua mai i le faʻateleina o le faʻaogaina o masini tamatamailima e mataʻituina ai le maualuga o le okesene o le toto ma le alualu i luma faatekinolosi i pulupulu oximeters ofuina i le taimi ole faʻamaʻi COVID-19.
Ole vaega ole maketi ole pulse oximeter feavea'i e fa'amoemoe e fa'amauina le tele o sea ole maketi ole pulse oximeter
E tusa ai ma le ituaiga, ua vaevaeina le maketi i oximeters pulse feaveaʻi ma moega / desktop oximeters pulse.O le maketi feavea'i pulse oximeter ua toe vaevaeina i tamatamailima, lima lima ma ofuina pulse oximeters.I le 2020, o le vaega o maketi o le pulse oximeter feaveaʻi o le a maua ai le tele o sea maketi.I le taimi o le faʻamaʻi COVID-19, o le faʻatupulaia o le manaʻoga ma le faʻaaogaina o tamatamailima ma mea faʻaogaina oximeter mo le faʻaauau pea o le mataʻituina o maʻi, o mafuaʻaga autu ia na mafua ai le tuputupu aʻe o lenei vaega.
O le vaega o meafaigaluega masani e faʻamoemoe e faʻatatau mo le tele o sea o le maketi pulse oximeter
E tusa ai ma tekinolosi, ua vaevaeina le maketi i meafaigaluega masani ma masini fesoʻotaʻi.I le 2020, o le vaega maketi meafaigaluega masani na maua ai le tele o sea maketi.E mafai ona mafua lenei mea i le faʻaogaina o le pulse oximeters uaea faʻatasi ma masini ECG ma isi mataʻituina tulaga i totonu o le falemaʻi, faʻateleina le manaʻoga mo le mataʻituina o maʻi.Ae ui i lea, o le vaega o meafaigaluega fesoʻotaʻi e faʻamoemoe e ausia le maualuga maualuga o le faʻatupulaia o le tausaga i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O le tele o le vaetamaina o ia oximeters uaealesi i le tausiga o fale ma le tausiga o maʻi i fafo mo le faʻaauau pea o le mataʻituina o tagata maʻi COVID-19 e faʻamoemoe e lagolagoina le tuputupu aʻe o maketi.
Ole vaega ole matua matutua e faʻamoemoe e faʻatatau mo le tele o vaega ole maketi o le pulse oximeter
E tusa ai ma vaitausaga, o le maketi o le pulse oximeter ua vaevaeina i tagata matutua (18 tausaga ma luga atu) ma tamaiti (pepe fou i lalo ole 1 masina, pepe i le va o le 1 masina ma le 2 tausaga, tamaiti i le va o le 2 ma le 12 tausaga, ma i latou i le va o le 12 ma le 16 tausaga. matutua. talavou) ).I le 2020, o le vaega a tagata matutua maketi o le a nofoia se vaega tele o maketi.E mafai ona faʻatatau i le faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi manava, le televave o le faʻatupulaia o tagata matutua, le faʻateleina o le faʻaogaina o oximeters i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19, ma le faʻatupulaia o le manaʻomia mo le mataʻituina o le tausiga o fale ma togafitiga.
E tusa ai ma faʻamatalaga faʻaoga, o le maketi ua vaevaeina i falemaʻi, siosiomaga tausi fale, ma falemaʻi i fafo.O le vaega a le falema'i o le a maua le tele o sea o le pulse oximeter maketi i le 2020. O le tele o le vaega a le vaega e mafai ona fa'atatau i le fa'aogaina lautele o pulse oximeters e iloilo ai le saturation o le okesene o gasegase na a'afia i le COVID-19.O le siʻitia o le faitau aofaʻi o tagata matutua ma le faʻateleina o faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi o loʻo avea foi ma mea taua e faʻamalosia ai le faʻaogaina o masini mataʻituina e pei o oximeters i le suʻesuʻeina ma togafitiga.
O le itulagi o Asia ma le Pasefika o loʻo faʻamoemoeina e faʻamauina le maualuga maualuga o le faʻatupulaia o le tuputupu aʻe o tagata auai i le maketi o le pulse oximeter
Mai le 2021 i le 2026, o le maketi o faʻamaʻi pipisi Asia ma le Pasefika e faʻamoemoe e tupu i le maualuga maualuga o le faʻatupulaia o le tausaga.O le i ai o masini faʻafomaʻi taugofie, o le faʻateleina o le numera o kamupani o loʻo faʻatutuina fale gaosi oloa i totonu o nei atunuʻu, tulafono lelei a le malo, tau maualalo o tagata faigaluega ma gaosiga, numera o taotoga e faia i tausaga taʻitasi, o le tele o tagata mamaʻi, ma COVID-19 i le vaitau o faʻataʻitaʻiga O le faʻateleina o numera o mataupu o se mea taua e faʻateleina ai le tuputupu aʻe o maketi i le itulagi o Asia ma le Pasefika.
O tagata taʻutaʻua i le maketi o le pulse oximeter a le lalolagi o Medtronic plc (Ireland), Masimo Corporation (US), Koninklijke Philips NV (Netherlands), Nonin Medical Inc. (US), Meditech Equipment Co., Ltd. (Saina), Contec Medical. Systems Co., Ltd. (Saina), GE Healthcare (US), ChoiceMMed (Saina), OSI Systems, Inc. (US), Nihon Kohden Corporation (Iapani), Smiths Group plc (UK), Honeywell International Inc. (USA). ) ), Dr Trust (USA), HUM Gesellschaft für Homecare und Medizintechnik mbH (Siamani), Beurer GmbH (Siamani), Le Spengler Holtex Group (Farani), Shanghai Berry Electronic Technology Co., Ltd. (Saina), Promed Group Co. ., Ltd. (Saina), Tenko Medical System Corp. (USA) ma Shenzhen Aeon Technology Co., Ltd. (Saina).
Fa'atauga o mea tau manava ile oloa (togafitiga (ventilators, masks, PAP equipment, inhalers, nebulizers), mataʻituina (pulse oximeter, capnography), suʻesuʻega, consumables), tagata faʻauʻu (falemaʻi, tausiga ile fale), faʻailoga-faʻasologa o le lalolagi ile 2025 https ://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/respiratory-care-368.html
Fa'avasegaina i ituaiga (fa'ama'i (ECG, fatu, fatu, toto toto, moe), togafitiga (tiga, inisalini), fa'aoga (tino malosi, RPM), oloa (matati atamai, patch), tulaga (tagata fa'atau, falema'i), alalaupapa Fa'aigoa Fomai. Maketi Meafaigaluega (Pharmacy, Online)-Global Forecast to 2025 https://www.marketsandmarkets.com/Market-Reports/wearable-medical-device-market-81753973.html
MarketsandMarkets™ e tu'uina atu su'esu'ega B2B i luga o le 30,000 avanoa fa'atupu fa'atupu maualuga/fa'amata'u e a'afia ai le 70% i le 80% o tupe maua a kamupani i le lalolagi.O loʻo tautua nei i le 7,500 tagata faʻatau i le lalolagi atoa, 80% oi latou o tagata faʻatau a Fortune 1000 kamupani i le lalolagi atoa.Toeitiiti 75,000 ofisa sinia i le valu alamanuia i le lalolagi atoa e faʻaaogaina MarketsandMarkets ™ e foia ai o latou tiga i faaiuga o tupe maua.
O matou 850 tagata su'esu'e tumau ma SMEs i MarketsandMarkets™ o lo'o mulimulita'i i le "Growth Participation Model-GEM" e mata'ituina ai maketi o le tuputupu a'e maualuga o le lalolagi.GEM faʻamoemoe e galulue faʻatasi ma tagata faʻatau e suʻe avanoa fou, faʻailoa tagata sili ona taua, faʻatulagaina "osofaʻi, aloese ma puipuia" taʻiala, ma fuafua le puna o tupe maua faʻaopoopo mo le kamupani ma ona tagata tauva.MarketsandMarkets™ ua fa'alauiloa nei le 1,500 micro-quadrants (fa'atonu ta'ita'i, kamupani o lo'o fa'atupula'ia, fa'afouga, tagata ta'a'alo sili i ta'aloga ta'uta'ua) i vaega o maketi o lo'o fa'atupula'ia i tausaga ta'itasi.MarketsandMarkets™ ua naunau e manuia fuafuaga o tupe maua a sili atu nai lo le 10,000 kamupani i lenei tausaga, ma e ala i le tuʻuina atu ia i latou o suʻesuʻega taʻutaʻua, fesoasoani ia i latou e aumaia mea fou / faʻalavelave i le maketi i le vave e mafai ai.
MarketsandMarkets 'fa'atauva'a atamai fa'atauva'a ma su'esu'ega maketi, o le "faleoloa poto" e fa'afeso'ota'i le sili atu i le 200,000 maketi ma le tau fa'atauga atoa e maua ai se malamalamaga loloto i fa'amatalaga e le'i fa'amalieina, le tele o maketi ma va'aiga fa'apitoa tau maketi.
Fa'afeso'ota'i: Mr. Aashish MehraMarketsandMarkets™ INC.630 Dundee RoadSuite 430Northbrook, IL 60062USA: +1-888-600-6441 Imeli: [imeli puipuia]s.comResearch Insight: https://www.marketsandmarkets.com/pulsesearch-Insight oximeter -O la matou upega tafaʻilagi: https://www.marketsandmarkets.com Punaoa faʻamatalaga: https://www.marketsandmarkets.com/PressReleases/pulse-oximeter.asp


Taimi meli: Iuni-21-2021