O le gaosiga o le pulse oximeter a le lalolagi e faʻamoemoe e oʻo atu i le US $ 3.7 piliona i le 2026, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 10.1% i le 2021.

Dublin, Iuni 23, 2021/PRNewswire/-”Pulse oximeter maketi e ala i oloa (masini, masini), ituaiga ( feaveai, lima, desktop, ofuina), tekinolosi (aganuʻu, fesoʻotaʻi), vaitausaga (Matutua, Pepe, Pepe Fou), Tagata Fa'ai'uga (Fa'afoma'i, Tausiga i Aiga), COVID-19 Impact-Global Forecast to 2026″ lipoti ua fa'aopoopo i ResearchAndMarkets.com oloa.
O loʻo faʻatatauina e oʻo atu i le 2026, o le maketi o le pulse oximeter o le lalolagi o le a siitia mai le USD 2.3 piliona i le 2021 i le USD 3.7 piliona, faʻatasi ai ma le aofaʻi o le tuputupu aʻe faaletausaga o le 10.1% i le vaitaimi o faʻataʻitaʻiga.
O le tuputupu aʻe o lenei maketi e masani lava ona faʻaosofia e le maualuga o faʻamaʻi pipisi i le lalolagi atoa;fa'atele ma sili atu ta'otoga;o le faatupulaia o le faitau aofa'i o tagata matutua ma le fa'ateleina o fa'ama'i tumau;o le faʻateleina o tupe faʻafaigaluega e faʻaleleia ai atinaʻe tau soifua maloloina ma le alualu i luma Tekonolosi i masini oximeter pulse.I le vaitau o faʻataʻitaʻiga, o le faʻatupulaia o kamupani masini faʻafomaʻi i totonu o le tamaoaiga o loʻo tulaʻi mai ma le lumanaʻi avanoa faʻataʻitaʻi vave o le a maua ai e le au fai maketi ni avanoa taua mo le tuputupu aʻe.I le taimi nei, faʻatasi ai ma le televave o le faʻateleina o mataupu COVID-19, o le mataʻituina o le manava ua maua le tele ma sili atu le gauai, ma ua faʻateleina le faʻaogaina o pulse oximeters mo le vaʻaia ma le mataʻituina o le tagata lava ia.I le isi itu, o lenei mea e faʻamoemoe e faʻateleina le tuputupu aʻe o maketi i le isi lua tausaga.
Ae ui i lea, o atugaluga e uiga i le saʻo o oximeters e le o ni fomaʻi ma le faʻatonutonuina o pulse oximeters e faʻamoemoe e faʻatapulaʻaina le tuputupu aʻe o maketi i nai tausaga o lumanaʻi i se tulaga patino.Faʻatasi ma mea e pei o le vaivai o atinaʻe tau soifua maloloina i itulagi eseese, e faʻamoemoe e faʻalavelaveina le tuputupu aʻe o lenei maketi.
E tusa ai ma le oloa, o le maketi o le pulse oximeter ua vaevaeina i masini ma masini.O le vaega o meafaigaluega o le a maua ai le tele o sea o le pulse oximeter maketi i le 2020. O se vaega tele o lenei vaega e mafua mai i le faʻateleina o le faʻaogaina o masini tamatamailima e mataʻituina ai le maualuga o le okesene o le toto ma le alualu i luma faatekinolosi i pulse oximeters faʻaogaina i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19. .
Faʻalagolago ile ituaiga, ole vaega ole maketi o le pulse oximeter feaveaʻi e tatau ona faʻamauina mo le tele o sea o le maketi o le pulse oximeter.
E tusa ai ma le ituaiga, o le maketi o le pulse oximeter ua vaevaeina i oximeters pulse feavea'i ma oximeters pulse i autafa o le moega / desktop.O le maketi feavea'i pulse oximeter ua toe vaevaeina i tamatamailima, lima lima ma ofuina pulse oximeters.I le 2020, o le vaega o maketi o le pulse oximeter feaveaʻi o le a maua ai le tele o sea o le maketi o le pulse oximeter.I le taimi o le faʻamaʻi COVID-19, o le faʻatupulaia o le manaʻoga ma le faʻaaogaina o tamatamailima ma mea faʻaogaina oximeter mo le faʻaauau pea o le mataʻituina o tagata maʻi, o mea autu ia e mafua ai le tuputupu aʻe o lenei vaega maketi.
Faʻavae i luga o tekinolosi, o le vaega meafaigaluega masani o loʻo nofoia se faʻatauga sili atu i le maketi o le pulse oximeter
E tusa ai ma tekinolosi, o le maketi o le pulse oximeter ua vaevaeina i masini masani ma masini fesoʻotaʻi.I le 2020, o le vaega o maketi meafaigaluega masani o le a nofoia le tele o sea maketi i le maketi oximeter pulse.E mafai ona mafua lenei mea i le faʻaogaina o le pulse oximeters uaea faʻatasi ma masini ECG ma isi mataʻituina tulaga i totonu o le falemaʻi, faʻateleina le manaʻoga mo le mataʻituina o maʻi.Ae ui i lea, o le vaega o meafaigaluega fesoʻotaʻi e faʻamoemoe e ausia le maualuga maualuga o le faʻatupulaia o le tausaga i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.O le faʻalauteleina o le faʻaaogaina o ia oximeters uaealesi i le tausiga o fale ma le tausiga o tagata i fafo mo le faʻaauauina pea o le mataʻituina o tagata maʻi COVID-19 e faʻamoemoe e lagolagoina le tuputupu aʻe o maketi.
Vaevae i le vaitausaga, o le vaega o le maketi o le pulse oximeter matutua e maua ai se vaega tele o le maketi o le pulse oximeter.
E tusa ai ma vaitausaga, o le maketi o le pulse oximeter ua vaevaeina i tagata matutua (18 tausaga ma luga atu) ma tamaiti (pepe fou i lalo ole 1 masina, pepe i le va o le 1 masina ma le 2 tausaga, tamaiti i le va o le 2 ma le 12 tausaga, ma i latou i le va o le 12 ma le 16 tausaga. matutua. talavou) ).I le 2020, o le vaega a tagata matutua maketi o le a nofoia se vaega tele o maketi.E mafai ona faʻatatau i le faʻateleina o faʻamaʻi faʻamaʻi manava, le televave o le faʻatupulaia o tagata matutua, le faʻateleina o le faʻaogaina o oximeters i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19, ma le faʻatupulaia o le manaʻomia mo le mataʻituina o le tausiga o fale ma togafitiga.
E tusa ai ma faʻamatalaga faʻaoga, o le vaega o falemaʻi e tatau ona i ai le maualuga o le faʻatupulaia o le faʻatupulaia o tausaga i le vaitau o faʻataʻitaʻiga.
E tusa ai ma faʻamatalaga faʻauʻuga, o le maketi o le pulse oximeter ua vaevaeina i falemaʻi, siosiomaga tausi fale, ma falemaʻi i fafo.O le vaega a le falema'i o le a maua le tele o sea o le pulse oximeter maketi i le 2020. O le tele o le vaega a le vaega e mafai ona fa'atatau i le fa'aogaina lautele o pulse oximeters e iloilo ai le saturation o le okesene o gasegase na a'afia i le COVID-19.O le siʻitia o le faitau aofaʻi o tagata matutua ma le faʻateleina o faʻamaʻi pipisi o faʻamaʻi faʻamaʻi faʻamaʻi o loʻo avea foi ma mea taua e faʻamalosia ai le faʻaogaina o masini mataʻituina e pei o oximeters i le suʻesuʻeina ma togafitiga.
I le 2020, o Amerika i Matu o le a faʻamauina le tele o sea o le pulse oximeter maketi, sosoo ai ma Europa, Asia Pasefika, Latina Amerika, ma Sasaʻe Tutotonu ma Aferika.Ole vaega tele ole maketi a Amerika i Matu e mafua ile si'itia ole numera ole COVID-19 mataupu ma le mana'omia mo pulse oximeters ile taimi ole togafitiga.O le a siʻitia le faitau aofaʻi o tagata matutua i nai tausaga o lumanaʻi, sosoo ai ma le faʻateleina o le faʻateleina o faʻamaʻi manava, manaʻoga mo masini mataʻituina le manava, faʻagasologa faʻatekonolosi, le i ai o atinaʻe faʻafomaʻi maualuga i le Iunaite Setete ma Kanata, ma faʻateleina suʻesuʻega ma faʻatupeina. .O le atinaʻe ua faʻalauiloaina foi le tuputupu aʻe o le maketi o le pulse oximeter i le itulagi.
4 Fa'amatalaga Fa'apitoa4.1 Va'aiga o le maketi o le Pulse oximeter 4.2 Asia Pacific: Maketi o le oximeter Pulse, i le ituaiga ma le atunu'u (2020) 4.3 Maketi o le pulse oximeter: avanoa tuputupu a'e fa'afanua 4.4 Maketi oximeter pulse, i le itulagi (2019-2026 ) 4.5 O le maketi o le pulse oximeter: atiina ae Vs.Atinae maketi
5 Va'aiga lautele o maketi 5.1 Fa'atomuaga 5.2 Malosiaga o maketi 5.2.1 Aveta'avale maketi 5.2.1.1 Fa'ateleina le fa'atupuina o fa'ama'i manava 5.2.1.2 Fa'atupula'ia le fa'atupuina o ma'i fatu fa'ama'i (Chd) i le vaitausaga o tamaiti 5.2.1.3 Fa'ateleina le aofa'i o taotoga 5.2.1.4 Fa'atupula'ia le faitau aofa'i o tagata matutua ma le si'itia o fa'ama'i fa'ama'i 5.2.1.5 Fa'ainisinia fa'atekinisi i masini oximeter pulse 5.2.1.6 Fa'ateleina tupe fa'afaigaluega mo le fa'aleleia o atina'e tau soifua maloloina 5.2.1.7 Fa'ama'i pipisi e a'afia ai le manava 5.2.2 Fa'agata maketi. 5.2..2.1 Popolega ile va'aiga ma le sa'o ole OTC pulse oximeters 5.2.2.2 Fa'aletonu mea tau falema'i i nai vaega 5.2.3 Avanoa maketi 5.2.3.1 Fa'ateleina kamupani masini fa'afoma'i ma pisinisi outsourcing i atunu'u o lo'o tula'i mai 5.2.3.2 A'afiaga mo gasegase Fa'ateleina le mana'oga mo mata'ituina i nofoaga e le o ni falema'i 5.2.3.3 Avanoa fou mo su'esu'ega i nofoaga-o-tausiga ma fa'ateleina le mana'omia mo masini e le fa'asalaina 5.2.3.4 Le fa'aaogaina o Risin g telemedicine 5.2.4 Lu'itau maketi 5.2.4.1 Ona o le fa'aauauina o le fa'atupulaia o le tele tagata ta'alo maketi Fa'atekonolosi alualu i luma, fa'atuputeleina le mamafa i tagata fou 5.2.4.2 Atina'eina o isi meafaigaluega mo le oximetry
14 Fa'amatalaga a le Kamupani 14.1 Tagata Auai Autu 14.1.1 Medtronic plc 14.1.2 Masimo 14.1.3 Koninklijke Philips NV 14.1.4 Nonin Medical, Inc. 14.1.5 Nihon Kohden Corporation 14.1.6 Smiths Medical, Inc. 14.1. Systems Co. 1.1 ., Ltd. 14.1.9 Dragerwerk AG & Co. KGaA14.1.10 Spacelabs Healthcare (lagolago o Osi Systems, Inc.) 14.1.11 Honeywell International Inc. 14.1.12 Meditech Equipment Co., Ltd. 14.1.13 Filifilia 14. 1.14 Dr Trust Usa 14.1.15 Shanghai Berry Electronic Technology Co., Ltd. 14.2 Isi sui auai 14.2.1 Promed Group Co., Ltd. 14.2.2 Tenko Medical System Corp. 14.2.3 Hum GmbH 14.2.4 Beurer GmbH 14.2.5 Shenzhen Aeon Technology Limited kamupani
Suesuega ma Maketi Laura Wood, Pule Sinia [imeli puipuia] EST itula ofisa valaau +1-917-300-0470 US/Kanata numera leai se totogi +1-800-526-8630 GMT itula ofisa +353-1-416-8900 US Fax: 646-607-1904 Fax (I fafo atu o le US): +353-1-481-1716


Taimi meli: Iuni-25-2021