O le Konsung Medical & Zhongyi Group Co., Ltd. o loʻo faʻatinoina le fesoasoani a Malo Aufaatasi i Nepal mo le puipuia o faʻamaʻi.

O le Konsung medical & China National Instruments na fa'atinoina le poloketi a le UNDP lea e fesoasoani ai i sapalai mo le fa'ama'i i Nepal.

Ua lipotia mai le UNDP (United Nations Development Programme) e faapea, na tuuina atu e le UNDP sapalai e tetee atu ai i faamai, 400 iunite o le okesene concentrators, i le malo o Nepal ma le Matagaluega o le Soifua Maloloina ia Iuni 11, 2021.

talafou1

O le aufaigaluega talafeagai mai le UNDP, Foreign Ministry ma WHO na fai mai o nei masini ua uma ona tufatufa atu i Nepal, o se avanoa e faaitiitia ai le faafitauli o le le lava o le okesene faafomai o loo feagai ma le falemai o Nepal.

talafou2

Konsung medical & China National Instruments na fa'atino fa'atasi le poloketi UNDP lea e fesoasoani ai i sapalai fa'ama'i i Nepal.

talafou3

I le feagai ai ma le faʻamaʻi, Konsung fomaʻi, i le avea ai ma se tasi o pisinisi faʻafomaʻi, e manaʻomia ai le tele o tiute faʻaagafesootai.I le vaai atu i le okesene concentrator e patino i mea faataatitia, Konsung tali lelei e faatatau i le faasologa o Nepal sapalai e tetee atu i faamai, i le faatulagaina lelei o tagata faigaluega gaosiga, ia mautinoa o le galuega ua maeʻa atoatoa i le lelei ma le tele, ma le tuʻuina atu o sapalai faʻamaʻi i. Nepal laina pito i luma vaega i se taimi vave e mafai ai.

O tagata gasegase o le COVID-19 na toe maua mai i le malosi o le puipuiga, lea e lava ai le okesene o le mea sili ona taua, o le leai o se okesene e mafua ai le faaletonu o le manava, e oo lava i le manava.Ole maualuga ole okesene concentrator e sili atu ona talafeagai mo tagata na maua ile COVID-19.

Aʻo leʻi amataina le faʻamaʻi, e toʻaitiiti tagata e popole e uiga i le vaega o le okesene concentrator, Konsung medical, o se tasi o pisinisi Saina lea e faapitoa i le fanua o le okesene concentrator sili atu i le 10 tausaga, o loʻo tuuto pea i suʻesuʻega ma atinaʻe, faʻatau atu i totonu o le atunuʻu ma maketi faava o malo o fomaʻi okesene concentrator.O le Konsung o loʻo i ai le 'au o le atinaʻeina o le tagata lava ia ma le pulega, o ana oloa ua uma ona maua CFDA, CE & ISO 13485, ma ua uma ona oʻo atu oloa i le silia ma le 100 atunuu ma itulagi i maketi i le lalolagi.

talafou4

talafou5

I le taimi nei, o le faʻamaʻi COVID-19 o loʻo i ai pea i le tulaga o le puipuia ma le pulea, o le tele o le manaʻoga e tuʻuina i luga o auala o le puipuia ma le faʻatonutonuina, suʻega, suʻesuʻega mo mea fesuisuiai faifai pea.O le a faʻaauau pea ona faʻatautaia e le Konsung fomaʻi manatu autu, faʻatinoina tiute faʻaagafesootai, ma saofagā le malosi Saina i le puipuia ma le puleaina ole COVID-19.


Taimi meli: Iuni-18-2021