Fa'atagaga mo le tu'uina atu o tagata faigaluega fa'atasi ma le okesene: mana'omia se fa'amalamalamaga?

Matou te faʻaogaina kuki ma isi tekinolosi faʻatautaia e tuʻuina atu ai auʻaunaga e faʻavae i luga o ou manaʻoga faʻaalia pe a e suʻesuʻeina le upega tafaʻilagi, e faʻaalia ai mea faʻapitoa ma faʻasalalauga faʻapitoa, e iloilo ai fefaʻatauaiga i luga o le upega tafaʻilagi, ma ia malamalama pe o fea e sau ai le matou au maimoa, ina ia faʻaleleia lou auai i luga. la matou 'upega tafaʻilagi Le upega tafaʻilagi o le suʻesuʻeina o aafiaga.I le fa'aauauina o le su'esu'eina o lenei 'upega tafa'ilagi, ua e malilie i le fa'aogaina o nei kuki.Afai e te manaʻo e teteʻe i ia gaioiga, faʻamolemole faitau faʻatonuga o loʻo faʻamatalaina i totonu o la matou Faiga Faʻavae Kuki / Faiga Faʻapitoa.
Interested in blogging for timesfindia.com? If you have a knack for writing, we will be happy to make you a blogger. Just send an email to toiblogs@timesinternet.in with a brief resume, and we will get in touch with you.
Faatasi ai ma le galu lona lua talu ai nei o le faʻamaʻi Covid-19 ua sosolo ai le atunuʻu, o le taua o le soifua maloloina, aemaise lava masini okesene, e le mafai ona faʻamamafaina.I lenei tulaga, ua avea ma mea masani mo kamupani le faʻatau o le okesene concentrators ma tuʻuina atu i tagata faigaluega i se auala toe faʻafoʻi e tusa ai ma o latou manaʻoga.
E ui o se faiga fa'afeiloa'i lea mo tagata faigaluega, ae ose mataupu e fa'atatau i le kamupani pe mafai e le kamupani ona maua se aitalafu mo le GST totogi i tagata faigaluega i luga o le okesene concentrators e mafai ona toe fa'afo'i pe a uma ona fa'aoga.
E masani lava, o ia afi eletise e teu i totonu o fale o le kamupani ma e naʻo tagata faigaluega e tuʻuina atu pe a manaʻomia.O le taimi lava e faʻaaoga ai e tagata faigaluega le okesene concentrator, o le a toe ave e le kamupani ma faʻaaogaina mo isi tagata faigaluega pe a manaʻomia.
O le mea e ulufale ai mo le mauaina o aitalafu i lalo o le Tulafono o Lafoga o Oloa ma Auaunaga, o le faʻaaogaina lea o oloa poʻo auaunaga i le faʻatinoina o pisinisi poʻo le faʻalauiloaina o le pisinisi.A mae'a lena, o sapalai uma e tatau ona pasia le su'ega ma'a e le auai i so'o se vaega fa'asaina.
O le faauigaina o le “pisinisi” i lalo o le Tulafono o Lafoga o Oloa ma Auaunaga e iai lona uiga lautele ma e aofia ai so o se gaoioiga i totonu o lona tulaga, pe o se penefiti tau tupe pe leai.E tusa ai ma le sootaga ma le pisinisi, e mafai ona ave se tulaga.Talu ai o le okesene concentrator o loʻo faʻaaogaina e fesoasoani ai i tagata faigaluega e faʻateleina le okesene i le taimi o le faʻamaʻi COVID-19, e mafai ona faʻapea o le a faʻaaogaina foi e agai i luma pe faʻalauteleina le kamupani e ala i le tausia o le soifua maloloina o tagata faigaluega.pisinisi.
O vaega o tapula'a e mafua ai faigata i mafaufau o tagata totogi lafoga o fa'atapula'aina o oloa po'o tautua po'o mea uma e lua mo le fa'aaogaina e le tagata lava ia.
O le fesili pe o le okesene concentrators o loʻo tuʻuina atu i tagata faigaluega e faʻaaogaina mo le faʻaaogaina e le tagata lava ia.O lea la, i lalo o tapula'a o lo'o ta'ua i luga, e fa'asa ona fa'aaitalafu.
I le tepa muamua, e foliga mai o le okesene concentrators o loʻo faʻaaogaina e tagata faigaluega ma o latou aiga.O le mea lea, e tatau foi ona faʻasaina i lalo o le vaega faʻatapulaʻaina o "mea e faʻaaogaina e le tagata lava ia".
Ina ia mafai ona suʻesuʻeina le nofoaga, e taua le malamalama i le uiga o le faaupuga "faʻaaogaina e le tagata lava ia".
O le Tulafono o Lafoga o Oloa ma Auaunaga e le o faauigaina le faaupuga “mafaufau a le tagata lava ia”.Fa'ailo mai le tulafono a le EU VAT, e tusa ai ma ta'avale afi, afai e fa'amoemoe se tagata e fa'aaoga le ta'avale mo na'o le fa'amoemoe e fa'agaioi ai a latou pisinisi, e le mafai e lena tagata ona maua se aitalafu.E le gata i lea, o lo’o fa’ailoa mai fo’i i le fuaiupu e fa’apea, afai e fa’amoemoe le tagata lafoga e tu’uina atu le ta’avale i so’o se tasi (sei vagana ai le lisi), e le tatau ona manatu le tagata lafoga e fa’aaoga le ta’avale na’o le pisinisi o lo’o fa’agaioia ai.Tagata ta'ito'atasi (e aofia ai tagata totogi lafoga o faipa'aga, pa'aga) mo fa'aoga tumaoti, pe mo se iloiloga pe leai.
I le faaiuga, o mea nei na iloiloina pe a filifili pe o le taavale afi ua faamoemoe e faʻaaogaina faʻapitoa mo pisinisi faʻapisinisi:
E tatau ona maitauina o le EU VAT tulafono i le tulaga o le le faʻaaogaina faʻapisinisi e ese mai le faʻamatalaga i le "faʻaaogaina a le tagata lava ia" i le Mataupu 17 (5) (g), aua i le EU VAT, faʻaoga tumaoti e faʻavae i luga o le faʻamoemoe ma avanoa. ..
E ui lava o le faaupuga o loʻo faʻaaogaina i le EU VAT tulafono e le o le "faʻaaogaina e le tagata lava ia" ae "le faʻaaogaina faʻapisinisi", e ui lava o loʻo i luga e faʻatatau i afi okesene ua tuʻuina atu i se auala toe faʻafoʻi, e taua le matauina o le faʻaaogaina o afi eletise e le o le na'o I so'o se tagata faigaluega fa'apitoa.E le gata i lea, o lenei afi okesene e tuʻuina atu i tagata faigaluega pe a manaʻomia.O le taimi lava e faʻaaoga ai e tagata faigaluega le okesene concentrator, o le a toe ave e le kamupani ma faʻaaogaina mo isi tagata faigaluega pe a manaʻomia.O le mea lea, o le faʻaaogaina o tagata faigaluega e naʻo se manaʻoga faʻavae ae le o se faʻavae faʻapitoa.
E le gata i lea, e taua le mafaufau o tagata faigaluega ma o latou aiga e leʻi faʻaaogaina le okesene concentrators.I le isi itu, o le gaosiga o le okesene e naʻo le "faʻaaogaina" nai lo le "faʻaaogaina" e tagata faigaluega ma o latou aiga, ma toe faʻafoʻi pe a uma ona faʻaoga.
I nisi auiliiliga, i le faagasologa o le faʻaaogaina o le oxygen concentrator, o le a le faʻaaogaina e avea o se oloa e tagata faigaluega, ae o le a toe ave e le kamupani mo le faʻaogaina atili e isi tagata faigaluega.O le mea lea, o le faʻaogaina o le okesene concentrators e vaavaaia e le kamupani, ma o le a le faʻaumatia e tagata faigaluega.E le gata i lea, o le okesene generators o le a naʻo tagata faigaluega pe a manaʻomia, ma o le a le faʻatautaia e le kamupani.Mo lenei mafuaʻaga, e mafai ona faʻaaogaina se tulaga, o lona uiga, o le okesene concentrators e tuʻuina atu i tagata faigaluega pe a manaʻomia e le faʻatapulaaina e le tagata lava ia.
I le vaʻavaʻai totoʻa i le faʻatapulaʻaina o le taumafa a le tagata lava ia, atonu e foliga mai talu ai ona o le gaosiga o le okesene e naʻo tagata faigaluega ma o latou aiga e faʻaaogaina, o loʻo i ai foi i lalo o le faʻatapulaʻaina o le "tagata lava ia".I le leai o se faʻataʻitaʻiga faʻamasinoga ma se malamalamaga manino o le faaupuga "faʻaaogaina e le tagata lava ia", o le faʻaaogaina o aitalafu e le aunoa ma se feeseeseaiga.Talu ai e lua fa'amatalaga e mafai, o le felafolafoaiga i lenei mataupu ua matua.
Mafaufau i le tulaga o loʻo iai nei e mafua mai i le faʻamaʻi o le Covid-19 ma le tuʻuina atu o tagata faigaluega o le okesene concentrators i luga o le toe faʻaaogaina o se faiga masani ma masani, o faʻamalamalamaga talafeagai e tatau ona tuʻuina atu e aofia ai mataupu mataʻutia o loʻo taʻua i luga e faʻamutaina ai fefaʻatauaiga ma pisinisi.
E le faatagaina tagata Initia.aisea?O le faʻasaina o femalagaaiga a le lalolagi i Initia e le talafeagai ma e ono atagia ai le faʻaituau
O mafaufauga faʻapitoa e oʻo atu ai i faʻalavelave: ae o le faavae o le faatemokalasi e loloto, e leai se tasi e faʻamalosi e faʻalavelave i aia tatau a tagatanuu i le lumanaʻi.
Vaʻai mo mailei Twitter: O faʻasalalauga lautele o se faʻalavelave, e le agavaa mo le tele o leo ma le ita, pe mai le malo poʻo le aufaasālalau.
Tete'e teisi, alii: E sa'o le CJI.O faiga palota e le fa'amaonia ai le temokalasi.Ae o le tuai ma le soona fai o le faamasinoga o ni faafitauli foi
Tuu atu latou te aai… O se atunuu eseese o le a eseese meaai.E le lelei upufai o taumafa mo le soifua maloloina o le atunuu
Interested in blogging for timesfindia.com? If you have a knack for writing, we will be happy to make you a blogger. Just send an email to toiblogs@timesinternet.in with a brief resume, and we will get in touch with you.
Puletaofia © 2021 Bennett, Coleman & Co. Ltd. aia tatau uma ua taofia.Toe lolomi aiā tatau: Times Syndication Service


Taimi meli: Iul-05-2021