O le sini a Clair Labs o le $9 miliona o le fatu e mata'ituina ma'i e le o fa'afeso'ota'i

Crunchbase o le autu autu lea mo le faitau miliona o tagata faʻaoga e suʻe faiga faʻapisinisi, tupe teufaafaigaluega, ma tala fou mai amataga i Fortune 1000 kamupani lalolagi.
O Clair Labs, o se kamupani e mata'ituina ma'i mamao, na maua le $9 miliona i le fa'atupega o fatu e fa'aauau ai le atina'eina o tekonolosi e leai ni feso'ota'iga mo falema'i ma le tausiga o le soifua maloloina i fale.
O le ta'amilosaga ta'imua o le 10D, fa'atasi ai ma sui e aofia ai SleepScore Ventures, Maniv Mobility ma Vasuki.
Adi Berenson ma Ran Margolin na faʻavaeina le kamupani Isaraelu i le 2018 ina ua uma ona feiloaʻi ma Apple, ma o i latou o sui o lana 'au faʻatau oloa.
Ina ua uma ona vaaia le matutua o le faitau aofaʻi ma le unaʻiga a le falemaʻi e auina atu tagata mamaʻi i le fale, na latou mafaufau i le fale suesue a Claire, lea na mafua ai le tele o tagata mamaʻi i le falemaʻi.I le fale, e masani lava ona maua e tagata gasegase meafaigaluega faafomaʻi, ma e talitonu le toʻalua e mafai ona latou tuʻufaʻatasia le poto faʻatau tekinolosi a Apple ma le soifua maloloina e faʻafaigofie ai le faʻaogaina o nei masini ma o ni masini e naunau tagata gasegase e faʻaoga i le fale.
O le taunuuga o le le-faʻafesoʻotaʻi biomarker lagona mo le mataʻituina pea o faʻailoga taua, e aofia ai le fatu fatu, manava, ea, ma le vevela o le tino.Clair Labs o loʻo faʻaogaina lenei faʻamatalaga e fausia ai masini ma faiga faʻafomaʻi.
"O se tasi o luʻitau i lenei matata o le lautele tele, ma e tele kamupani o loʻo faia se auala faʻasolosolo," o le tala lea a Berenson i le Crunchbase News."Matou te manatu o le auala sili o le suʻeina lea o galuega o loʻo i ai nei ma faʻaogaina a matou tekinolosi.E fai si faigata ona e tatau ona e pa'ū i le falemaʻi o loʻo i ai nei, faʻatonutonu, ma le toe totogiina, ae a maeʻa uma nei mea, o le a lelei."
O sini muamua a le kamupani o vailaau mo le moe, aemaise lava o le manava moe, ma nofoaga mo le maʻi ma le post-acute care.
E tusa ai ma le tala a Berenson, o le biomarker sensing o se auala e sili atu ona taugofie le mataʻituina o tau-tau uma.O le faiga foi e mataituina ai faailoga o amioga, e aofia ai le moe ma le tiga, ma siaki suiga i le tulaga o le maʻi, e pei o le faʻamoemoe e tu i luga.O nei faʻamaumauga uma e suʻesuʻeina e ala i masini aʻoaʻoga algorithms e tuʻuina atu ai suʻesuʻega ma faʻasalalauga i tagata tomai faapitoa tau soifua maloloina.
O loʻo faʻataʻitaʻiina nei le tekonolosi i totonu o Isaraelu, ma o loʻo fuafua le kamupani e amata faʻataʻitaʻiga i nofoaga moe ma falemaʻi i le Iunaite Setete.
Clair Labs o lo'o totogi muamua ma fa'agaioia i se 'au pa'ū e aofia ai le 10 tagata faigaluega.O le faʻatupega fou o le a mafai ai e le kamupani ona faʻafaigaluegaina tagata faigaluega mo lona R & D centre i Tel Aviv ma mafai ai ona tatala se ofisa US i le tausaga a sau, lea o le a taulaʻi muamua i le tuʻuina atu o le lagolago a tagata faʻatau ma le taʻitaʻia o maketi ma faʻatau i Amerika i Matu.
"Na umi se taimi matou te faʻanofo ai, ae i lenei taamilosaga, o loʻo matou agaʻi atu nei mai le vaega faʻapipiʻi i le faʻataʻitaʻiga mamanu ma faʻataʻitaʻiga vaega," o le tala lea a Berenson.“O lo’o sologa lelei fo’i fa’amasinoga ma o lo’o lelei le faiga.O a matou sini mo le isi lua tausaga e aofia ai le faʻamaeʻaina o faʻataʻitaʻiga i Isaraelu, mauaina o le faamaoniga a le FDA, ma amata faʻatau ae matou te leʻi agai atu i le isi taamilosaga o le faʻatupeina.
I le taimi lava e tasi, na taʻua ai e Rotem Eldar, le paaga pule a le 10D, o le taulaiga a lana kamupani i luga o le soifua maloloina numera.Talu ai ona o le 'au poto masani e aumaia tekinolosi ma tomai i vaega e tele avanoa maketi, o tagata e matua fiafia i Clair Labs.tului.
I nai masina ua tuanaʻi, e tele kamupani mataʻituina maʻi mamao ua tosina mai tupe faʻavae, e aofia ai:
Fai mai Eldar o Clair Labs e tulaga ese i lona tomai faʻapitoa i komepiuta, ma e le manaʻomia ona atiaʻe ni masini fou-o se avega tele mo le kamupani-e pei o talosaga e le faʻafesoʻotaʻi i faʻaoga eseese falemaʻi.
Na ia faʻaopoopo mai: "E ui o le suʻega moe o se maketi faʻapitoa, ae o se maketi vave ma manaʻomia.""Faatasi ai ma lenei ituaiga masini, e mafai ona vave ulufale atu i le maketi ma faigofie ona faʻalauteleina lo latou faʻaoga i isi talosaga."


Taimi meli: Iuni-22-2021