Belluscura Fa'ailogaina Amerika Oxygen Concentrator Distribution Agreement |Tala Fou

Matou te faʻaogaina kuki e tuʻuina atu ia te oe le poto masani i luga ole laiga.I le fa'aogaina o la matou 'upega tafa'ilagi, ua e malilie i la matou fa'aogaina o kuki e tusa ai ma la matou faiga fa'avae kuki.Faitau la matou tulafono.
O Belluscura, o se tagata e faia mea tau fomaʻi, ua sainia le uluai maliliega faʻasoa a le US mo lana X-PLO2R ™ feaveaʻi okesene concentrator oloa oloa.
Na faasoa mai e Belluscura le tala fou i le Aso Lulu (Iuni 23), ma fai mai o le gaioiga o se vaega o se fuafuaga lautele e tofia se tufatufaina atu o le US e tuʻuina atu i le atunuʻu atoa le faʻasalalauga o oloa X-PLO2R ™.
O le X-PLO2R™ e itiiti ifo i le 1.5 kilokalama le mamafa ma ua ta'ua o le fa'atosina okesene fa'atosina muamua a le lalolagi, lea e maua mai ai le tele o le okesene nai lo so'o se isi lava ituaiga oloa ua fa'atagaina e le US Food and Drug Administration.
X-PLO2R ™ e mafai ona tuʻuina atu i tagata mamaʻi e oʻo atu i le 95% okesene mama 24 itula i le aso, 7 aso o le vaiaso, e fesoasoani e faʻaleleia le tulaga lelei o le olaga o le faitau miliona o tagata o loʻo maua i faʻamaʻi mama ma faʻalavelave manava i le lalolagi atoa.
I le faʻamatalaga i le fefaʻatauaiga, na taʻua ai e Robert Rauker, Pule Sili o Belluscura: "Matou te matua fiafia lava i iloiloga lelei na maua mai a matou tufatufa mo le X-PLO2R™ faʻapipiʻi okesene feaveaʻi."
"Matou te tulimatai atu i se faʻasalalauga faʻapisinisi i le kuata lona tolu o le 2021, ma faʻamoemoe e sainia nisi faʻasalalauga faʻaopoopo maliega i se taimi lata mai."
O le fa'asoa fa'akonekarate o lo'o tu i le talafatai i sasa'e o le Iunaite Setete ma o se fa'atau atu i le atunu'u atoa o mea faigaluega fa'aopoopo o le okesene.
Ua tu'uina atu e le kamupani lana fa'atauga muamua ma ua fa'amoemoe e tu'uina atu le vaega muamua o X-PLO2R ™ oxygen concentrators i le kuata lona tolu.
O le Pupkewitz Foundation na ofoina atu le 21 tone o le okesene laveai ola i le Falemai o Katutura i Aferika i Saute.
Ua maeʻa e le Auaunaga Suʻesuʻega Saogalemu Faʻafomaʻi se suʻesuʻega i luga o le tuʻuina atu o le paipa o le okesene i falemaʻi a Peretania ma faʻauʻu ai e mafai ona faʻaleleia mea tetele o loʻo i ai ina ia mautinoa o loʻo ausia e le falemaʻi le manaʻoga o le okesene.
O le kamupani fa'atau oloa AP Moller-Maersk (Maersk) na lafo atu le sili atu i le 6,000 okesene generators, 500 oxygen cylinders, ma le tele o sapalai faafomai ma ventilators i Initia.
O masina taʻitasi, o le upega tafaʻilagi a le gasworld o le taʻutaʻua lea o tala fou mo le maketi o alamanuia kasa i le lalolagi atoa, o loʻo faʻatupulaia i se fua faatatau e leʻi tupu muamua ma faʻatumauina ai le aufaitau i luma o tala fou o pisinisi, suʻesuʻega malamalama ma mea e tatau ona vaʻaia.Na tatalaina i le 2003 ma o loʻo faʻaauau pea.E na'o le pau lea o tala fou i luga ole laiga, manatu, ma le faitotoa atamai mo le komiuniti o kesi fale gaosi oloa i le lalolagi atoa ma le tele o maketi e faʻaaogaina, ma o loʻo i ai le faʻalauteleina o le lautele o le gasworld platform.
Pe o mea e fa'atatau i luga o le upega tafa'ilagi po'o oloa lolomi, o le fa'asoaga o le gasworld e tu'uina atu ia te oe ni fofo fa'aopoopo tau.


Taimi meli: Iul-07-2021