O le a aumaia e Adabo se isi faʻataʻitaʻiga o le antibody COVID-19 i Rockaway ia Iulai o le tausaga nei

A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le numera o tui i totonu o le taulaga, o le Senate a le Setete o Joseph P. Addabbo, Jr. ma paaga e to'alua a le nu'u o le a talimalo i se fa'alavelave COVID-19 i Rockaway ia Iulai o le tausaga nei.Gaioiga su'ega antibody.
I le Aso Faraile, Iulai 23, Addabbo o le a galulue faʻatasi ma le falemaʻi faʻapitonuʻu Valhalla Medics ma Wave nusipepa e aumai lenei mea i le alalafaga.O le a faia lea fa'amoemoe mai le 12 i le aoauli e o'o i le 2 i le afiafi ma o le a faia i fafo atu o le ofisa Wave i le 438 129th Street, Rockaway Park Beach.
Na aumai muamua e Adabo le Valhalla Medics i Broad Channel mo galuega suʻega antibody, ma sili atu i le 60 tagata na o mai e siaki a latou COVID-19 antibodies.
Fai mai Addabbo: "O lenei faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga o se auala lelei mo tagata fai tui e siaki ai pe o iai ni faʻamaʻi COVID-19 i totonu o latou tino.""Na ou faia se suʻega antibody aʻo leʻi faia le tui.O faʻaiʻuga na faʻaalia ai e leai ni antibodies i laʻu tino.Ina ua uma ona fai a'u tui fa'alua, na ou toe fa'ata'ita'iina i le su'ega mulimuli lea na tupu ma Valhalla Medics, ma sa i ai a'u antibodies.Ose lagona lelei le iloa o le tui e aoga mo aʻu ma e puipuia aʻu."
O le su'ega o le a faia o le su'ega vave o le IgG/IgM antibody, lea e fa'aogaina ai le tui o tamatamai lima e toetoe lava a leai se tiga e toso mai ai sina mataua toto ma fa'asolo atu mo le fa'agaioia.A maeʻa ona faʻatali pe a ma le 10 minute, o le a maua e le tagata maʻi se pepa o loʻo tusia ai a latou faʻaiʻuga ma sainia e le tekinisia na faia le suʻega.O nei su'ega IgG/IgM e mafai ona iloa ma iloa ai le iai o fa'ama'i pu'upu'u (IgM) ma taimi umi (IgG).
O le auai i le suʻega gaioiga e le manaʻomia se inisiua.So'o se tasi e mana'o e 'auai i lea fa'amoemoe ma maua se su'ega vave o le antibody e mafai ona lesitala e fa'amautu se nofoaga e ala i le vala'au i le ofisa o Addabbo i le 718-738-1111.O le a talia foi le savali.
Valhalla Medics o le a tu'uina atu meaalofa e leai se totogi ia i latou uma e o mai e su'e fua le antibody.
Addabbo faʻaopoopo: "Tusa lava pe e te tuʻiina atoa, e taua le manaʻomia pea o le suʻega mo le COVID ona o le avanoa e te maua ai le siama ma faʻasalalauina i tagata e leʻi faia e laʻititi lava.""Ou te fia faafetai atu ia Valhalla Medics ma Wave Everyone i, faafetai ia i latou mo le fesoasoani e aumai lenei mea taua i le nuu."


Taimi meli: Iul-09-2021